Monday, September 30, 2013

This Blog Is Closed Until......

Assalamualaikum,

Perhatian perhatian... Mulai harini, aku tak akan update lagi blog ni sehingga lah aku.. pregnant lagi kuikuikuikui.. And pregnant lagi tu donno when lahh.. Belum ada rezeki dan tidak plan ke arah tu pun buat masa sekarang. Plan nak bagi adik kat Shaheem bila dia berusia 3 tahun (tu hubby punye plan tu). Shaheem baru 10 bulan lebih. So lambat lagi lahh..

Aku tutup blog ni bukan bermakna aku dah bersara dari dunia blog. Ecece bersara konon hehe.. Aku akan update kat blog lama aku.. My main blog..

Sila lawati blog ni pulaklah ye

Aku akan sambung kemerapuan aku kat situ hehe.. And insyaallah mood blogging dah datang balik dah ni.. 

Blog pregnancy ni memang baanyak menyimpan memori aku semasa ngandungkan Shaheem. Setiap detik perjalanan aku carry dia dalam perut, aku catat dalam blog ni.. Serius sayang dengan blog pregnancy nih huhu.. But aku kena choose satu blog je nak update. And I chose my main blog. Yang pregnant ni simpanlah dulu.. Macam aku cakap awal tadi, tunggu aku pregnant lagi barula aku update hehe.. 

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah ke blog ni. Aku jumpa ramai kawan maya baru kat sini.. Semoga apa yang aku share dalam blog ni tentang pregnancy and all, dapat memberi manfaat dan panduan buat semua yang membaca. Kalau ada salah silap ke ape, harap dimaafkan.. Kalau ada salah info ke, harap maaf jugak ye. Aku hanya insan biasa, yang tak dapat lari daripada melakukan kesilapan...

Nak promo sket kiki, moms to be and mommies yang sedang mencari barangan untuk baby bolehla ke online shop aku yee... 




Oklah, semoga ketemu lagi bila aku pregnant nanti hehehe.. Jemputlah singgah ke blog sebelah..

Sayonara!

4 comments:

  1. Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete